top of page
498FC6AF-D81C-464C-9977-ED12086BF71D 2.webp

FiT som faen

Planen som fikk meg ned 11,5kg i rent fett på bare 12 uker!

 

Treningsplan
Skreddersydd Kostholdsplan

Veledning 

 

Fra kr. 1 500,-

IMG_5520 2.webp

På sensommeren 2022 ble familien rammet av kreft, dødsfall og alvorlig sykdom. 

 

Dagene og ukene ble tilbrakt mellom Sørlandet Sykehus, Rikshospitalet og Ullevål sykehus. Dagene ble brukt på diverse venterom og ved siden av sykesengen.

 

Totalbelastningen ble for stor og jeg falt helt ut av mine gode trening og kostholdsrutiner. Men rett før jul bestemte jeg meg for å ta tilbake kontrollen og komme tilbake i form. Jeg kalte prosjektet: FiT som faen.

BAKGRUNNEN FOR PROGRAMMET

"Endring begynner med å se sannheten i øynene, erkjenne hvor du er og ta ansvar for å bevege deg i en ny retning."
- John C. Maxwell

METODEN JEG BRUKTE

JEG FULGTE VÅRE 3 PRINSIPPER
 Optimalt kaloriunderskudd


Høyintensiv styrketrening


Kontinuitet og bærekraftig

PRINSIPP 1: OPTIMALT KALORIUNDERSKUDD 

Kostholdet er 80% av resultatet, men det kan være vanskelig å vite HVA og HVOR MYE du bør og kan spise for å gå ned i vekt. I tillegg mangler de fleste dietter ofte variasjon i matvalget, noe som gjør at kostholdet fort blir kjedelig og ensporet. 

 

Derfor har vi laget en egen kostholdsplan som er basert på et Nordisk kosthold. Kostholdsplanen er bygget på en avansert formel som beregner DITT optimale kaloribehov og gir deg hundrevis av oppskrifter å velge mellom. Har du lyst til å kopiere min kostholdsplan?

Jeg har laget en egen ukesmeny med oppskriftene som jeg spiste gjennom 12 uker. Alt du trenger å gjøre er å klikke "legg til i min plan", så blir hele menyen min lagt automatisk til i ukeplanen din - kalkulert etter ditt kaloribehov.

Design uten navn (57).webp

Trening for vektnedgang er IKKE forenelig med beinhard kardiotrening 5-6-7 ganger i uken. For mye og/eller for hard trening vil bare øke kortisol verdiene dine (stresshormon), som igjen ødelegger for fettforbrenningen. Trening for vektnedgang handler om å bevare musklene i størst mulig grad i den perioden du er på kaloriunderskudd. Det betyr ikke at du ikke kan trene hardt, men du må sørge for å la kroppen hente seg inn mellom treningsøktene. Når kroppen er på kaloriunderskudd bruker den lengre tid på å hente seg inn etter trening, og om du ikke tillater deg selv hvile - får du mindre og mindre avkastning av treningen. 

 

Kun 3 treningsøkter i uken
I FiT som Faen trente jeg kun 3 ganger i uken! Treningsøktene bestod av 20-30 minutter Høy intensitets styrketrening (HIST). Etterfulgt av 40 minutter gåing i motbakke på tredemølle.

PRINSIPP 2: HØYINTENSIV STYRKETRENING

IMG_2148.webp

Du kan ha verdens beste plan, men om du ikke har kontinuitet i verken trening eller kosthold, vil du heller aldri få resultater. 


Det handler om å være konsekvent og prioritere planen, gjennomføre treningsøktene, følge kostholdet og gjøre nødvendige valg som er forenelig med målsetningen. 

 

Bærekraftig tilnærming

Jeg mener at veien til å lykkes ligger i å finne en balanse der du utvikler deg og får resultater UTEN å kjøre deg selv i grøfta med strenge dietter og beinhard trening! En bærekraftig tilnærming er å gjøre endringer du kan følge for resten av livet - ikke bare en kort periode!

PRINSIPP 3: KONTINIUTET OG BÆREKRAFTIG

Design uten navn (57).webp

PASSER FOR:

✔ Ønsker å få bort overflødig fett

✔ Trenger å komme tilbake til gode rutiner

✔ Vet at resultater krever innsats  

✔ Er klar for å følge et program over 12 uker

IKKE FOR:

❌ Ønsker en "Quick-Fix" 

❌ Ikke har lyst til å trene styrketrening 

❌ Prøver å finne unnskyldning og snarveier.

bottom of page