top of page

DIN PERSONLIGE KOSTHOLDS-PLANLEGGER

Vi har laget en hel drøss med oppskrifter som vi har lagt inn i kostholdsplanleggeren, Flexikost. Du kan se på Flexikost som en "digital oppskriftsbok" der alle oppskriftene blir tilpasset deg og ditt behov. 

kr. 199,-/mnd - ingen bindingstid

1.png

FUNKSJONER DU VIL ELSKE

1.png

Inspirert av nordisk kosthold

Våre oppskrifter tar utgangspunkt i matvarer som: poteter, pasta, ris, korn, kjøtt, fugl, fisk og meieriprodukter. Flexikost følger ingen restriktive dietter med "ja-mat" eller "nei-mat" - her handler det om å spise riktig mengde av alle matvarer.

4.png

Mer enn 600 digge oppskrifter

Gi kroppen din det den trenger for å prestere sitt beste. Våre 600+ oppskrifter gir deg et stort og variert utvalg slik at du ikke blir "matlei".

2.png

Individuelt tilpasset

Alle oppskriftene blir tilpasset deg og din målsetning med riktig mengde kalorier og sammensetning av karbohydrater, fett og proteiner.

5.png

Forslag til ukesmeny

Spar tid og energi med våre nøye utvalgte ukesmenyer. Med ett klikk får du en komplett plan for hele uken, full av våre anbefalte oppskrifter.

3.png

Komplett oversikt

Vi snakker frokost, lunsj, middag, mellommåltid og kvelds. Hver dag, hver uke, gir vi deg en detaljert måltidsplan. Full kontroll på kalorier og makronæringsstoffer, ingen overraskelser.

6.png

Smart handleliste

Print ut handleliste for enkelte dager eller hele uken. Handlelisten oppdateres automatisk dersom du bytter eller endrer oppskrifter.

bottom of page