top of page
Flexikost kostholdsplanlegger.webp

SAMMEN ER
VI DYNAMITT

Vi er Thea og Preben, ektepar og "folka bak" Flexikost.

 

Vi har gjennom flere år spesialisert oss vektnedgang og endring i kroppssammensetning. Om du skal opp, ned eller holde vekten stabil, så gjelder det å finne den riktige balansen mellom kosthold og trening.

 

Vi har et brennende engasjement endring av kroppssammensetning og har gjennom systematisk arbeid over mange år hjulpet flere tusen personer til å nå sine mål.

THEA

Jeg er utdannet sykepleier med fordypning i ernæring, og har flere kurs og utdannelser innen personlig trening, kosthold og helsefag.

For meg er det viktig å skjønne hvordan kroppen fungerer, og hvordan du spiller på lag med den. Det er mye enklere å jobbe dedikert og målrettet hvis du vet hvorfor du skal gjøre det på en spesiell ikke sant? Det er veldig forståelig om du blir forvirret over alles meninger, dietter og påstander om hva som er riktig en dag og neste dag ikke. Vi har en tendens til å komplisere for mye, og særlig dette med mat og trening.

Tidligere spiste jeg alt for lite i forhold til tiden jeg la ned på trening. I tillegg hadde jeg endeløse kondisjonsøkter på mølla og på spinningsykkelen, hvilket førte til at jeg ikke fikk resultater av noe slag. Big Mistake!

Til slutt kommer du til et punkt hvor det ikke er mulig å trene mer eller spise mindre, og jeg ble rett og slett dritt lei av alt som het diett og slanking. Jeg orket ikke lenger å strebe etter perfeksjonisme og bestemte meg for at tiden var inne for å finne skikkelig balanse.

 

Du kan bygge en kropp du er stolt av, spise deg god og mett og ikke minst ha et liv ved siden av også!

 

Vi jobber med drømme kundene våre hver dag og har fokus på hvordan man skal bygge opp kroppen sin i stedet for å bryte den ned. Det gjør du ved å trene riktig og spise nok i forhold til målene du ønsker å oppnå! 

Kort oppsummert: BRA TRENING + BRA MAT = RÅ RESULTATER  

2.png
_MG_9741.jpg
3.png

PREBEN

Mitt navn er Preben Danielsen og helt fra jeg var 11-12 år har store deler av hverdagen dreid deg seg om vektproblemer, slanking og dårlig selvbilde.

 

Jeg trodde selv at det var mye trening og lite mat som var løsningen og jeg har prøvd det meste innen dietter. Alt fra de «vanlige» som lavkarbo, lavkalori, 5:2 dietten, paleo, osv - til de mer ekstreme variantene som OMAD (One Meal A Day) og 28 dagers faste. Uansett hvor mye jeg trente, så ville ikke kroppen kvitte seg med fettreservene. Alt førte bare til et større vektproblem og et anstrengt forhold til mat og trening.

 

Jeg har klart å gå ned over 55 kilo, med smart trening, riktig kosthold og en god dose mental styrke. I 2016 klarte klarte jeg et av mine største mål - å stå på scenen i en fitness konkurranse. Ikke nok med det, jeg klarte å komme på 3.plass i NM!

Min reise har gitt meg verdifull kunnskap. Jeg vet nemlig veldig godt hvordan det føles å kjempe mot sin egen kropp - OG jeg vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

 

Nå er jeg her for å dele mine erfaringer med deg gjennom Flexikost - slik at du kan få resultatene du drømmer om OG å vise deg at ingenting er umulig!

Preben side.jpg
Preben føretter.jpg
bottom of page