top of page

FiT Kickstart

Pris

kr. 970,-

Verdi: kr. 2 077,-

Varighet

4 uker

I denne pakken får du ALT du trenger for å kunne kickstarte målet om å gå ned i vekt på egenhånd!


4 ukers Kickstart

🏋️‍♀️ Treningsplan: Effektive treningsøkter på 20-40 minutter med fokus på vektnedgang og fettforbrenning.

🍲 Kostholdsplan: Helt vanlig mat som blir 100% skreddersydd deg og din målsetning.

🔥 BONUS 1: Accountablity kalender for å følge fremgang og holde deg ansvarlig

🔥 BONUS 2: E-boken: Fettforbrenning - Slik gjør du det!


INFO: FiT Kickstart krever ikke utstyr i form av vekter, racks, tredemøller eller annet som du finner på et tradisjonelt treningsstudio. FiT Kickstart passer derfor utmerket for å kunne kjøres "hjemme i stuen" eller ute i hagen, men kan også kjøres med eller uten vekter på treningsstudio dersom du ønsker.


Passer for deg som:
 • Trenger et lite "spark bak" for å gå ned i vekt.

 • Har tidligere vært aktiv og trent, men "falt av lasset" og ønsker å komme tilbake til gode rutiner.

 • Ønsker et nytt, engasjerende og motiverende treningsprogram designet for effektiv fettforbrenning og gjenoppbygging av gode vaner.


FiT Kickstart er løsningen du trenger for å få tilbake kontrollen, oppnå imponerende resultater og gjenoppleve den fantastiske mestringsfølelsen!


OBS! FiT Kickstart er ikke et magisk program som vil endre livet ditt på 4 uker. FiT Kickstart gir deg metoden, verktøyene og støtten du trenger for å legge grunnlaget for suksess. Resultatene og mestringsfølelsen du oppnår gjennom programmet vil gi deg momentum og fundamentet du trenger på vei mot den beste versjonen av deg selv.


Fit Kickstart er designet for å hjelpe deg med å komme i gang. Vårt 4-ukers trenings- og kostholdsprogram er skreddersydd for folk som deg, som trenger en "kickstart" for å finne tilbake til gode rutiner.

Med en detaljert steg-for-steg plan for både trening og kosthold, vil du lære hvordan du etablerer gode vaner og gjentar prosessen helt til du har nådd din målvekt.

La oss sammen finne veien tilbake til en sunn og aktiv livsstil og føle oss komfortable i egen kropp igjen!


🏋️‍♀️ TRENINGSPROGRAMMET: 

 • Sendes på mail som et PDF dokument.Da kan du velge om du vil printe den ut, ha den på telefonen/datamaskinen eller begge deler. 

 • Programmet har 3 ukentlige treningsøkter på mellom 20-40 minutter.

 • Alle øvelser har video der øvelsen vises og forklares. Alle øktene har video der jeg (Preben) kjører økten sammen med deg! 

 • Øktene er lagt opp som sirkeltrening der øvelsene settes sammen på en morsom og motiverende måte for å få opp pulsen OG fettforbrenningen.

 • Øktene er satt sammen på en måte som passer uansett hvilket treningsnivå du er på.


🍲 KOSTHOLDSPLANEN: 

 • Blir servert via vår egen Flexikost kostholdsprogram. Flexikost er en online kokebok med hundrevis av oppskrifter. Når du logger deg inn blir alle oppskriftene 100% skreddersydd din målsetning på bakgrunn av dine personalia. 

 • Alt du trenger å gjøre for effektiv vektnedgang er å følge oppskriften! 

 • Ønsker du å fortsette med Flexikost etter runden med Fit Kickstart, så er det bare å tegne abonnement. Da koster Flexikost kun 199,-/mnd og det er ingen bindingstid.

bottom of page