top of page

Velkommen til Flexikost

Hei, vi er Thea og Preben Danielsen, grunnleggere av Flexikost. Vi hjelper deg som ønsker å gå ned i vekt, bli stram og fit med å skreddersy kostholdet ditt.

 

Vårt mål er: "å gjøre kostholdsplanlegging enklere, mer tilpasset og langt mindre tidkrevende"

Preben og Thea
Preben og Thea Danielsen - NM i Fitness

HVORFOR Flexikost?

Før vi laget Flexikost, brukte vi diverse mat-sporings apper for å ha kontroll på kalori- og makronæringsstoffene da vi forberedte oss til fitness-konkurranser.

 

Utfordringen var at det er ekstremt tidkrevende og vanskelig å kalkulere kaloribehovet og tilpasse alle matvarene - hver gang vi ønsket å bytte ut en oppskrift på planen. 
 

Fra den frustrasjonen, ble Flexikost født.

"Med Flexikost, slipper du å justere hver oppskrift manuelt hver gang livet ditt tar en ny vending.

Enten du bytter treningsrutine, går ned i vekt, endrer målsetning, eller rett og slett ønsker å prøve nye oppskrifter, oppdateres alt automatisk.

Tenk på det som din personlige kostholdsassistent, alltid klar til å tilpasse seg dine behov."

Flexikost kostholdsplan - Hva er Flexikost

HVA er Flexikost

Flexikost er en kostholdsplan som er utviklet av oss. Selve kjernen til Flexikost er at den tilpasser oppskrifter med riktig mengde kalori- og makronæringsstoffer basert på individuelle behov, aktivitetsnivå, treningsmengde og mål.

 

Enten du ønsker å gå ned i vekt, opprettholde en sunn livsstil, eller maksimere prestasjonen, tilpasser kostholdsplanen seg etter dine unike mål. 

HVORDAN fungerer Flexikost

1
Registrering

Når du registrerer deg på Flexikost, taster du inn:
 

  • dine personalia (Høyde, alder, kjønn og vekt)

  • generelle daglige aktivitetsnivå (sitter, står, går du store deler av dagen) 

  • treningsmengde

  • målsetning (ned i vekt, sunn og sterk eller øke muskelmassen)

2
Kostholdsplan

Flexikost kalkulerer ditt kaloribehov og gir deg en ukesplan med oversikt over alle måltidene dine. 

Du kan selv velge om du vil sette opp din egen ukesplan ved å velge blant over 600 av våre fantastiske oppskrifter, eller om du vil at vi skal gi deg forslag til alle måltider for hele uken. 

Uansett hvilken oppskrift du velger eller bytter til, vil den alltid være riktig kalkulert for deg og din målsetning!

3
Dynamisk

Dersom noe endrer seg, enten om du går ned i vekt, endrer målsetning eller om du skulle bli syk/skadet i en periode, så kan du enkelt justere din vekt, aktivitetsnivå, treningsmengde, eller målsetning på din profil. 

Flexikost endrer alle oppskriftene umiddelbart til ditt nye behov uten at du trenger å tenke på noe.

Dette Kan Du FORVENTE av Flexikost

  • Basert på helt vanlig mat: Flexikost følger ingen restriktive dietter med "ja-mat" eller "nei-mat" - her handler det om å spise riktig mengde av alle matvarer.

 

  • 600+ Varierte Oppskrifter: Fra frokost til kveldsmat, våre oppskrifter sikrer at du aldri blir matlei. Hver oppskrift er nøye utvalgt for å gi kroppen din det den trenger, tilpasset etter dine mål.

 

  • Dynamisk Kostholdsplanlegging: Endringer i livet ditt? Ingen problem. Flexikost tilpasser seg dine nye mål, aktivitetsnivå, og til og med din nåværende situasjon, enten du er i toppform eller tar en pause.

 

  • Tidsbesparende Ukesmenyer: Med ett klikk får du en komplett ukesmeny. Vi tar hånd om planleggingen, så du kan fokusere på å lage og spise god næringsrik mat.

 

  • Smart Handleliste: Bytt ut eller endre oppskrifter som du ønsker, og handlelisten din oppdatere seg. Shopping for din ukesmeny har aldri vært enklere.

Tusenvis av mennekser har endret livet med Flexikost
bottom of page