<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">
Få din personlige kostholdsplan nå Logg inn
Få din personlige kostholdsplan nå Logg inn

Du har målet

Vi har løsningen!

Kopi av Uten navn (3)

Kostholdsplan

Fordi kostholdet er 80% av resultatet

 

Få en kostholdsplan som forteller deg nøyaktig hva og hvor mye du bør spise for å gå ned i vekt. Få mer muskler, mindre fett, styrk og stram opp - Følg oppskriftene, og du vil  komme nærmere målet ditt fra uke til uke.

LES MER OM KOSTHOLDSPLAN

Fit Kickstart

Fit KickStart

Slankere sunnere deg på kun 4 uker

 

4 ukers trening- og kostholdsplan for deg som vil kickstarte gode rutiner og en fit livsstil. Gå ned i vekt, styrk og stram opp - Lær hvordan du gjentar prosessen igjen og igjen helt til du har nådd din målvekt.

Les mer om kickstart

Superformen

SUPERFORMEN

Stram, sterk og fit på 10 uker

 

10 ukers trening- og kostholdsplan for vektnedgang og en strammere kropp. Her får du den nøyaktige fremgangsmåten på hvordan du får synlige muskler og mindre fett og kan kjenne deg sterkere allerede på neste treningsøkt.

KOMMER SNART

M&S nettside

Muscle & Strength

mer muskler og rå styrke på 12 uker

 

Muscle & Strength er treningsprogrammet for deg som ønsker maksimal muskelvekst på 12 uker. Sammen med Flexikost er dette en sikker vinner! Velg mellom en versjon for menn med fokus på overkropp, eller damer med fokus på mage, rumpe og lår.

KOMMER SNART

Kopi av Uten navn

Masterclass

Hvordan skape en stram, sterk og veltrent kropp

 

Lær hvordan du skaper din superkropp OG gjør dårlige resultater om til umiddelbar progresjon istedenfor å prøve og feile

 

LES MER OM MASTERCLASS