Muscle & strength – women’s edition

1990  NOK
kjøp na!

Muscle & Strength er for deg som ønsker maksimal muskelvekst på 12 uker. Sammen med Flexikost er dette en sikker vinner!

Når muskelvekst er målet
Programmet er en såkalt PHAT program (Power Hypertophy Adaptive Training ), og baserer seg på det beste fra ulike treningsmetoder. Programmet er ment for deg som allerede har bygget et godt grunnlag fra styrketrening. Om du ikke har trent så mye tidligere eller trenger å komme i gang med trening, anbefaler vi på det sterkeste å gjennomføre Fit & Strong – Vol 1.0 før du gå i gang med dette.

Video med forklaring
Alle øvelsene er linket til video som viser utførelse av øvelsene.

Tre program i ett
Muscle & Strenght er delt opp i 3 forskjellige faser, hvor hver fase går over 4 uker. Det vil si at du får 3 komplette treningsprogram i en og samme pakke. Programmet blir ditt til odel og eie, og du kan kjøre det flere ganger om du vil

Treningen er lagt opp for å kjøres på et treningsstudio, da du trenger en del utstyr. Du får første fasa av programmet tilsendt på mail umiddelbart etter kjøp, de påfølgende fasene får du tilsendt like før begynnelsen av ny fase.

Fase 1 – Muscle Up
Fase 1 fokuserer vi på ren muskelvekst. Det betyr relativt mange repetisjoner, med korte pauser mellom settene. Målet er å «stresse» muskulaturen mest mulig, slik at kroppen trenger restitusjon for å bygge muskelvevet større og sterkere til neste økt. Fasen består av 4 stk. kvalitetsøkter med fokus på rumpe, mage, lår og litt overkropp.

Fase 2 – Power Up
Denne fasen har vi fokus på styrke. Det betyr færre repetisjoner med lengre pauser mellom settene. Målet er å økes tyrken, slik at du har mulighet til å løfte tyngre vekter mot slutten av denne perioden. Fasen består av 4 stk. kvalitetsøkter med fokus på overkropp og underkropp.

Fase 3 – Gain
Det er i denne fasen det skjer! Vi kombinerer både hypertrofi (muskelvekst) og styrketrening for maks resultat. Denne siste fasen består av 5 stk. kvalitetsøkter, hvor alle øktene er splittet i forskjellige muskelgrupper. Det er intenst, men gøy og svært målbart!

Programmet inneholder forklaring på hvordan du bør stille inn Flexikost, for maks muskelvekst

100% fornøyd – eller pengene tilbake!

kjøp na!
1990  NOK