<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">

Sommerformen 2018 

kr. 990,-Sommerformen 2018 
NB: Dette er fjorårets versjon av sommerformen. 
Årets versjon (2019) kommer snart.
Sommerformen er et program som rett og slett er skreddersydd for deg som vil ned i fettprosent og ned i vekt. Vi underbygger alt vi gjør med tanke på hvordan fettforbrenning fungerer, slik at du skal få mest igjen for innsatsen din i disse ukene!

Bonus
Du får også tilsendt «Fettforbrenning enkelt forklart» og et knippe med mageøvelser som bonus, slik at du kan variere hvilke øvelser du vil bruke, etter preferanse og utgangspunkt. I tillegg har vi beskrevet nøyaktig hva du skal gjøre i FleXikost for å gå ned i fettprosent og bevare muskelmassen.

Fase 1
3 styrkeøkter per uke!
Her jobber du med 3 og 3 styrke øvelser satt sammen i sirkel, fordelt på 3 økter.

Fase 2
Du velger mellom 3 eller 4 styrkeøkter per uke.
Her jobber du med mer klassiske styrkeøvelser satt sammen i super- sett. Dvs. At du jobber med to og to øvelser som komplementerer hverandre. 

Du får programmet umiddelbart på mail (PDF-format)
Når du kjøper treningsprogrammet sender vi programmet (fase 1) umiddelbart på mail til deg. For å holde «spenningen» i programmet oppe sender vi deg fase 2 mot slutten av fase 1 

Når vi sender programmet i PDF-format kan du enkelt kan lagre den på datamaskinen, mobilen/nettbrett eller skrive den ut for å ta med på studioet!

Du velger selv når du vil starte
Du velger selv når du ønsker å starte og etter 10 uker kan du (om du ønsker) starte på ny runde.

Hvem passer programmet for?
Programmet passer best for deg som har erfaring med styrketrening fra før. Om du er nybegynner anbefaler vi at du starter med Fit & Strong før dette programmet.

Optimalisert for treningsstudio
Du  ha tilgang til treningsstudio for å få 100% utbytte av dette programmet!

100% FORNØYD GARANTI
Er du ikke fornøyd med programmet etter 14 dager, så får du faktisk pengene dine tilbake.Logg inn

Registrer deg