<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">

Design uten navn (30)

HubSpot Video
 

Medlemskap i Flexikost

Flexikost er en online kostholdsplan, og fungerer som en abonnementstjeneste, akkurat som Spotify eller Netflix.

Kostholdsplanen koster kun 199,-/mnd og det er ingen bindingstid! Det betyr at du kan bruke Flexikost når det passer for deg - og ta pause om du ønsker det. 

Som medlem av Flexikost får du tilgang til din personlige ukesplan og vår store database med hundrevis oppskrifter.

Alle oppskriftene er basert på helt vanlig hverdagsmat som blir skreddersydd til deg med den perfekte sammensetningen av kalorier og makronæringsstoffer som kroppen din trenger.

 

Alltid oppdatert! 

Endring i vekt

Om du går ned 10, 15 eller 20kg - trenger ikke kroppen like mye kalorier som tidligere. Kostholdsplanen som passet deg tidligere, er utdatert og kan hindre deg i videre vektnedgang.

Som medlem av Flexikost registrerer du vektendring etter hvert som du går ned i vekt, appen tilpasser mengden automatisk.

 
Skadet/syk eller ferie

På samme måte vil Flexikost holde kostholdet oppdatert dersom du trener mer/mindre, blir skadet/syk, eller om du drar på ferie og tar treningsfri en periode.

 

Når du har nådd din idealvekt

Når du har nådd din idealvekt vil Flexikost sørge for at du spiser den mengden kroppen din trenger for å vedlikeholde vekten. Dette gir deg tryggheten du trenger for å slippe bekymringen om å gå opp i vekt igjen.

FLEXIKOST-foto collag-V1

KOM I GANG NÅ 199,-/mnd - ingen bindingstid

FLEXIKOST-foto collag-V2 (1)

 

KOM I GANG NÅ 199,-/mnd - ingen bindingstid