Mia Helland

Jeg har forsøkt alt av quickfixère, dietter og planer for å få en strammere og mer atletisk kropp.

Jeg fikk det aldri helt til. Jeg gikk for hardt ut, nektet meg selv søtt og mye annet som jeg hadde «hørt» ikke var bra. Mangel på kunnskap, forvirret, sliten, trøtt og ikke minst lei av å gå å stange hodet i veggen. Alle andre fikk det jo til, hvorfor skulle ikke jeg?

Kostholdsplan med vanlig mat

Jeg kom over Flexikost helt tilfeldig på en reklame snutt på Facebook. Jeg starter med friskt mot og oppdaget at jeg kunne spise mat jeg trodde var «forbudt». Jeg koste meg hver eneste dag med digge retter.

Min erfaring med Flexikost

Nå; 3-4 mnd senere har jeg et helt annet syn på hvordan man kan oppnå gode resultater. Jeg har en høyere forbrenning, stabilt blodsukker, blitt kvitt søtsuget og har gått ned 10 kilo. Flexikost fungerer veldig bra for meg som elsker mat, søtt og elsker å trene og være aktiv.

Jeg anbefaler Flexikost til alle jeg kjenner. Det er det eneste som har fungert for meg. Det er garantert andre som sitter med samme «problemstilling» rundt kosthold og trening. Da vet jeg at Flexikost vil gi resultater

Sunn livsstil uten at det koster en formue

Jeg elsker at det finnes ildsjeler som Thea og Preben, som legger til rette for en sunn livsstil uten at det koster en formue.

Så tusen takk fra meg! endelig har jeg gått ned i vekt samtidig som jeg har lært meg å skikkelig kose meg med god mat!


suksesshistorien hennes