Anne Mette & Steinar

Vi mener helt oppriktig at alle burde oppdage Flexikost og dere. Vi har trent med personlig oppfølging i 1,5 år, uten å få ønsket utvikling. Så begynner vi med opplegget deres, og merket progresjon umiddelbart.

Store deler av livet handlet om slanking

Jeg har brukt store deler av mitt voksne liv på å tenke på slanking. Hvordan ser jeg ut? Hvordan mat skal jeg spise? Hvilken slankekur skal jeg begynne på nå?

Som yngre var jeg slank, men jeg klarte ikke å gå ned i vekt igjen etter å ha fått barn. Siden den gang har jeg forsøkt det meste av slankekurer, og alt fokuset på salater gjorde at jeg fikk grønt langt opp i halsen.

Jeg har gått ned vekt flere ganger opp igjennom, men når hverdagen kom, kom også kiloene tilbake. Jeg sprakk alltid fordi det ble for lite mat, etterfulgt av den dårlige samvittigheten.

Manglet energi

Steinar (mannen min) hadde ikke behov for å gå ned i vekt, men han slet mye med manglende energi, både på jobb og trening. Han kom heller ikke opp i muskelmasse.

Vi startet på flexikost

Da jeg oppdaget Flexikost, bestemte vi oss for å gjøre dette sammen. Det er «med hånden på hjertet» noe av det beste som har skjedd oss.

Masse vanlig mat med karbohydrater og det hele. Jeg måtte gå igjennom noen barrierer i hodet mitt for å tørre å stole på prosessen. 

Jeg har gått ned flere størrelser i klær, og måtte kjøpe nytt fra innerst til ytterst. Ikke bare det, men helsen min har blitt mye bedre. Jeg snakker sjelden om helsen min, men jeg vil bare at du skal forstå hvor bra det er! Vi er begge fulle av energi, og jeg har faktisk ikke sprukket en eneste gang, fordi blodsukkeret mitt er stabilt. Det er en ubeskrivelig følelse.

Verdifull tid som har gått bort i slanking og dårlig samvittighet, bruker vi nå på å planlegge måltider og koster oss med maten.

Tusen takk for alt dere gjør, vi har følt oss ivaretatt helt til Bergen. #Takknemlig!

suksesshistorien deres