Kundehistorier

Jeg har brukt store deler av mitt voksne liv på å tenke på slanking. Hvordan ser jeg ut? Hvordan mat skal jeg spise? Hvilken slankekur skal jeg begynne på nå? Vi mener helt oppriktig at alle burde oppdage Flexikost og dere.

Anne Mette & Steinar
Les historie

Jeg har egentlig ikke visst hva som har vært bra, for du hører så mye forskjellig i media. High carb, Low carb, masse fett, lite fett, masse karbohydrater. Etter at jeg fikk en kostholdsplan fra Flexikost, har gått ned 7 kilo, samtidig som jeg har økt i styrke. Det trodde jeg ikke var mulig.

Isak Førde
Les historie

Jeg er en småbarnsmor, og har tidligere forsøkt det meste av dietter for å gå ned i vekt, men fikk det aldri helt til. Jeg ga opp fordi det ble for tøft og det passet ikke med familieliv og matpakker. Nå har jeg gått ned 10 kilo.

Mia Helland
Les historie

Jeg har slanket meg mange ganger, men klarte sjeldent å holde meg der i mer enn tre måneder. Tyve kilo ned og tyve kilo opp, men denne gangen har det blitt en varig endring, en livsstil jeg elsker.

Thomas Håbet
Les historie

Mona har gått på diett etter diett og hadde nesten gitt opp å gå ned i vekt. På et år gikk hun fra å være misfornøyd med kroppen sin, til å debutere på scenen i fitness i en alder av 53 år.

Mona & Terje
Les historie

Her møter vi Helene, en CrossFit-coach ved Sandvika Crossfit, for å høre om hennes erfaring med FleXikost. Hun har selv trent i mange år, uten helt å få de resultatene hun var ute etter.

Helene Thune
Les historie

Martine og Christine har forsøkt det meste av dietter, som egentlig bare har ført til frustrasjon og et anstrengt forhold til mat.

Martine & Christine
Les historie

Vi møtte Vanessa som endelig har kommet frem til at nok er nok! Hun har til nå gått ned 10 kilo ved å spise mer, og er så klar for å finne tilbake til gleden rundt mat!

Vanessa
Les historie

Høsten 2019 tok Tom-Eirik kontakt med oss med en skikkelig kul idé. Han ville velge ut 2 av sine følgere som skulle gjennomføre Superformen 2019 sammen.

Tom-Eirik, Malin & Runar
Les historie