Podcast

11

7 grunner til at du ikke går ned i vekt

Etter noen uker med dedikasjon og hardt arbeid har du ikke fått resultater i noen form, til tross for at beregningene dine viser at du burde ha gått ned flere kilo! Du begynner å føle på håpløsheten og vurderer å bare droppe hele greia, for det er kanskje ikke meningen at du skal lykkes med å gå ned i vekt??!

Det er naturlig nok utrolig demotiverende når resultatene uteblir. Men vektnedgang er mulig for alle, du må bare finne ut av hvor «skoen trykker» i ditt tilfelle. Ofte gjør vi det verre for oss selv enn det faktisk er, og du trenger antageligvis ikke å gjøre mer enn det du allerede gjør, bare litt smartere. Her går Thea og Preben igjennom de 7 vanligste årsakene til at vekten stopper opp eller ikke går ned i det hele tatt!

Hør podcasten
10

Kristin Holte – Europas best trente kvinne

Kristin Holte er flere ganger omtalt som Europas best trente kvinne. Hun regnes som en «Games veteran» etter å ha deltatt i CrossFit Games (VM) hele fem ganger på rad (2014, 2015, 2016, 2017 og 2018)Hun har også deltatt i Regionals (EM) 6 ganger og tok 1.plass i 2017..

I denne episoden får du høre hva en eliteutøver i CrossFit tenker om både treningsrutiner, kosthold og psyken når man skal konkurrere i øverste klasse. Vi kan avsløre at selv Kristin synes «snatch» er frustrerende.

Hør podcasten
9

Hvordan bli sterkere

Har du opplevd at innsats og vilje er på plass, men at du allikevel ikke oppnår progresjon i styrketreningen din? I denne episoden får du gode, konkrete råd til hvordan bli sterkere. I tillegg til en god, konkret forklaring på hvorfor. For vet du egentlig hvor mange repetisjoner som lønner seg dersom målet er å bli sterkere? Og hva du hva en 1rm betyr? Preben og Thea gir deg som alltid svaret på en forståelig måte.

Hør podcasten
8

Makronæringsstoffer – Dette BØR du vite!

I dag snakker Thea og Preben om makronæringsstoffene. Dvs. fett, karbohydrater og proteiner. Hvilke oppgaver har de og hvordan ser en ideél fordeling ut for deg? Det er skremmende sammenhenger mellom feilernæring og sykdommer, hold deg fast når Thea fyrer av oppsiktsvekkende statistikk. Du er hva du spiser sies det, og dette stemmer! Håper du finner episoden interessant!

Hør podcasten
7

Motivasjon og endring

Hva gjør man når man såkalt «mister motivasjonen» og ikke lenger klarer å komme seg på trening eller holde seg til kostholdsplanen eller hva det nå en skulle være? Thea og Preben har noen rågode tips som vil endre tankegangen din rundt motivasjon. Det er tøft å komme tilbake til treningen etter ferien. Det er også lett å finne unnskyldninger for å slippe sunn mat, trening og fornuftige valg. I denne episoden får du tips til hvordan du kan unngå dette.

Hør podcasten
6

Å ha et anstrengt forhold til mat

Det å ha et anstrengt forhold til mat har nærmest blitt en folkesykdom. Hvordan og hvorfor har det blitt sånn? Thea og Preben snakker fra hjertet i denne episoden. Dette burde du ikke gå glipp av! Et lite hint. Lettprodukter, syltynne modeller og trendy dietter.
Håper du finner episoden interessant!

Hør podcasten
5

Kosttilskudd

Kosttilskudd. Hva burde man ta? Og hva burde man styre unna? Og hva er egentlig proteinpulver? Her kommer våre hotteste tips og som alltid, mye spennende fakta. Håper du finner episoden interessant! Klikk på abonner og få nye episoder rett inn på telefonen din! Du finner oss på Flexikost.no. Kostholdspodden er produsert av CompEdge.

Hør podcasten
4

Fettforbrenning – Enkelt forklart

I denne episoden forteller Thea og Preben om hvordan fettforbrenning fungerer. Du får også tips om hva slags treningsformer som lønner seg dersom du skal ned i vekt.

Hør podcasten
3

Alkohol og fettprosent

I episode tre tar Preben og Thea for seg to temaer; alkohol og fettforbrenning er det ene og det andre er fettprosent. 
Når målet er å gå ned i vekt er alkohol fy-fy. Men hvorfor?
Thea snakker også om fettprosent. Hva er det, hvordan måle det og hva er idealen?

Hør podcasten
2

Rask vektnedgang med Linda Stokkeland

I Kostholdspoddens andre episode får vi besøk av Linda Stokkeland fra Slankekrigen. Linda gikk ned 60 kilo på 6 måneder ved hjelp av et ekstremt regime. I frykt for å falle tilbake holdt hun på regimet i 10 år frem til hun for to år siden møtte Thea og prøvde Flexikost.

Hør podcasten
1

Hva er sunnhet

I denne første episoden av Kostholdspodden snakker gründeren av Flexikost, Preben og Thea, om hva sunnhet egentlig er.
Er det mulig å være for sunn? Og hva skjer egentlig med kroppen når den ikke får nok karbohydrater?

Hør podcasten