<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">

Muscle & Strength (PDF)

kr. 1990,-Styrketreningsprogrammet for menn

Muscle & Strength – Men´s edition
Et 12 ukers treningsprogram spesielt utformet for mannfolk som ønsker muskuløs, definert og RÅ fysikk. Programmet er designet med fokus på overkropp og bein ;)

Programmet regnes som oppfølgeren til Fit & Strong.

Du får programmet umiddelbart på mail (PDF-format)
Når du kjøper muscle & Strength sender vi programmet (fase 1) umiddelbart på mail til deg. For å holde «spenningen» i programmet oppe sender vi deg fase 2 mot slutten av fase 1 og fase 3 sender vi mot slutten av fase 2.

Når vi sender programmet i PDF-format kan du enkelt kan lagre den på datamaskinen, mobilen/nettbrett eller skrive den ut for å ta med på studioet!

Du velger selv når du vil starte
Du velger selv når du ønsker å starte med muscle and strength og etter 12 uker kan du (om du ønsker) starte på ny runde.

Hvem passer programmet for?
Programmet passer best for deg som har erfaring med styrketrening fra før. Om du er nybegynner anbefaler vi at du starter med Fit & Strong før dette programmet.

 

Optimalisert for treningsstudio

Du  ha tilgang til treningsstudio for å få 100% utbytte av dette programmet!

3 faser for periodisering
For å gjøre det målbart og motiverende for deg, så har vi delt opp treningsprogrammet i 3 forskjellige faser! Hver fase varer i 4 uker.

Fase 1: 4 styrketreninger per uke – Fokus på muskelvekst
Fase 2: 4 Styrketreninger per uke – Fokus på Styrke
Fase 3: 5 Styrketreninger per uke – Fokus på styrke og muskelsvekst

100% FORNØYD GARANTI
Er du ikke fornøyd med programmet etter 14 dager, så får du faktisk pengene dine tilbake.Logg inn

Registrer deg