<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">
INNHOLD

Hva som gjør FleXikost så genialt?

FleXikost handler ikke om å gå på en kjip diett

... men om å spise i henhold til det som er målet ditt! Derfor er det ikke noe unødvendig dilldall, kun ren vitenskap og fysiologi. Vil du ned i vekt, stiller du inn alder, høyde, vekt, aktivitetsnivå og ukentlige mål i de personlige innstillingene dine.

Så får du tilgang til menyen din, som nærmest er en oppskriftsbok 100% tilpasset DIN mengde. Følger du «boka», kan du ikke feile, enkelt og greit!

Registrer deg nå

Kun 199,- /måned

oversikt kosthold
tilpasset-kosthold

Velg din kostholdsplan


Det unike med FleXikost er at vi beregner den optimale sammensetningen av makronæringsstoffene fett, karbohydrater og proteiner ut fra dine mål! Så uansett om du skal ned i vekt, bygge muskler eller jakte nye personlige rekorder så har vi planen som tar deg til målet.

Registrer deg nå

Kun 199,- /måned

Gratis webinar: Kostholdet er 80% av resultatet!

Hundrevis av retter

Med over 200 forskjellige retter å velge mellom kan du droppe alle kjedelige og ensformige kostholdsplaner! Alle rettene settes inn i en oversiktlig ukesmeny med nøyaktig mengde, tilpasset for DEG og dine mål.


Bytt matrettene

Lyst til å bytte ut middagen eller prøve noe nytt til frokost i morgen? Ingen problem, klikk på «bytte rett» for å velge mellom haugevis av andre alternativer, uten at det går på bekostning av hverken kalorier eller makroer.


Raske oppskrifter, fremgangsmåte og handleliste

Er du som oss og ikke liker å bruke tid på kjøkkenet? Alle rettene vi lager er raske og krever ikke kulinarisk forståelse. I tillegg har vi laget trinnvis fremgangsmåte for å gjøre det så enkelt som mulig. For å gjøre handling enkelt, har vi laget en handleliste du kan printe ut og ta med på butikken.

maltidsoversikt


Logg inn

Registrer deg