Tilgangen til kursplattformen «nullstilles» etter 4 måneder, men selve treningsprogrammet kan du laste ned og lagre. Treningsprogrammet er altså ditt til «odel og eie», du kan derfor velge å fortsette opplegget etter de ti ukene  ved behov, eller ta det opp igjen ved en senere anledning for å kjøre det en gang til.