Får jeg bedre effekt av å øke fra -0,5kg til -0,75kg i ukentlig vektnedgang?
Dette spørsmålet fikk vi fra en kunde i Facebook gruppen til kurset Superformen!
Dette spørsmålet fikk vi fra en kunde i Facebook gruppen til kurset Superformen!
Hei igjen :-) Nå har jeg skrevet mye om hvorfor vekten stopper opp, så nå er spørsmålet "Hva gjør vi?"
I forrige innlegg delte jeg de 11 mest opplagte grunnene til at vekten stopper opp eller ikke går ned i det hele tatt.
Etter noen uker med dedikasjon og hardt arbeid har du ikke fått resultater i noen form, til tross for at beregningene dine viser at du burde ha gått ned flere kilo! Du begynner å føle på håpløsheten og vurderer å bare droppe hele greia, for det er...
Denne artikkelen er et utdrag fra webinaret "mer muskler og mindre fett" som vi hadde høsten 2020.
Det er ikke lett å vite hvor mye du bør spise for å gå ned i vekt. Både for lite og for mye kan hindre deg i og nå målet ditt.
Oppslag i Dagbladet + med hvordan Preben i Flexikost gikk fra 24 til 6 i fettprosent og fikk 3.plass i NM i Fitness - ved å spise mer mat og trene mindre.Les hele saken i Dagbladet...
Det å gå ned i fettprosent, betyr enkelt forklart; det å gå ned i vekt i form av fett, samtidig som du bevarer muskelmassen din. For å klare det, så er det som du allerede sikkert vet, to ting som gjelder. Trening og et sunt kosthold.
Det kan høres ut som et drømmescenario og kunne spise smågodt på lørdag samtidig som du går ned i vekt. Men etter å ha lest dette innlegget, vil du se at det ikke er noen grunn til at du ikke skal gjøre det.
Du har fulgt kostholdet 100% og trent bra, så går du på vekten og vekten har gått opp! Destruktive spørsmål kommer på rekke og rad; Har jeg ikke vært flink nok? Funker ikke dietten? Jeg kommer aldri til å få det til! Hva har jeg gjort galt?