<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 https://www.facebook.com/tr?id=140100106827223&amp;ev=PageView&amp;noscript=1 ">

Derfor trøstespiser du - slik løser du det


Thea Danielsen

Thea Danielsen | 04. sep 2019
2 minutter lesetid

Føler du deg totalt mislykket etter å ha tatt et dypdykk ned i godteposen eller etter å ha forspist deg på noe uten at det var planlagt? Føler du på håpløsheten ved å gå ned i vekt, fordi du aldri vil få det til uansett? Da bør du lese videre!

Du kan være super motivert for å gå ned i vekt og legge forholdene til rette, likevel går du i den samme fella som du har gjort mange ganger før.

Hvorfor det egentlig? Og hva er forskjellen på de som lykkes og de som ikke lykkes med å nå målene sine? Hva skjer rent fysiologisk og ikke minst hva skjer i hjernene vår? 

Jeg vil at du skal forstå deg selv og kroppen din bedre, så du kan se at dette handler om langt mer enn mangel på viljestyrke. Gjennom fem episoder skal Jeg fortelle deg hvorfor det skjer og hvordan du løser det, så du både kan få resultater og ha det bra på veien!

Her er del 1.
overspising_u-hale
 

 

Lyst til å følge oss?

Klarer du ikke å vente til neste blogg eller podcast for å se mer? Da kan du følge oss på Instagram og facebook for en "daglig dose" FleXikost 👍

ig-logo-email  Facebook_logo_36x36.svg

Lytt til kostholdspodden  

 Spotify-Badge

 

Thea Danielsen
Thea Danielsen

Fitness & KostholdscoachLogg inn

Registrer deg